fbpx

- COMING SOON -

Your Car - Your Vision -
Your Story !

Met peelable car paint, oftewel afpelbare lak, krijg je enerzijds de mogelijkheid om een unieke draai te geven aan jouw wagen. Anderzijds kan je peelable car paint gebruiken om jouw wagen te beschermen tegen krassen, UV-stralen, steenslag of bijvoorbeeld zuren van dieren die de lak aan kunnen tasten. Dit allemaal op een innovatieve en kwalitatieve manier. Ons team zet de puntjes op i.


Gewrapte auto met focus op zijspiegel
Gewrapt achterlicht

Hoe gaat dit in zijn werk?

We bedekken je auto helemaal of gedeeltelijk met speciale vinylfolie die dankzij plaatselijke verhitting perfect in vorm gebracht wordt. Deze folie beschermt de originele laklaag van je auto tegen schade van buitenaf, zoals krassen, steentjes en UV-straling. Car wrapping heeft dus geen invloed op de waarde van je auto, het zorgt er zelfs voor dat de originele staat langer behouden wordt.

Precisiewerk

Er zijn een aantal zaken die enorm belangrijk zijn bij het correct aanbrengen van je car wrap. 

Vergelijk je wrap met een screen protector voor je smartphone. Elk klein vuiltje is zichtbaar door de folie heen. Dit vermijden we door je auto perfect schoon te maken. Ook zorgen we voor de ontvetting van het gehele oppervlak. Hierdoor kunnen we een perfecte hechting van de folie garanderen. 

Een perfect resultaat bekom je enkel door een combinatie van vakmanschap en goed materiaal. Daarom gebruiken wij enkel vinylfolie van de hoogste kwaliteit, zodat je lang kunt genieten van het professionele resultaat.

Wrapping van auto
Dan begint de échte pret. Wij brengen jouw visie tot leven.
Man brengt wrapping aan op auto

Stap 1

Wil je graag een volledige wrapping van je auto of wil je liever afzonderlijke delen in de wrap zetten? Dat kan door middel van een ‘accent wrap’, waarbij we bijvoorbeeld enkel de motorkap in een nieuw jasje steken.

Auto wrap kleuren

Stap 2

Kies een kleur voor je wrapping. Bij een standaard carwrap zorgen we ervoor dat de originele kleur van je wagen niet meer zichtbaar is.

carrosserie-next-wrapping

Stap 3

Liever een custom design met tekst of afbeeldingen? Wil je bijvoorbeeld je bedrijf in de wrap zetten door je logo op je auto aan te brengen? Samen bekijken we de mogelijkheden.

Matzwarte auto

Stap 4

Kies de afwerking van de vinylfolie. Mat, glanzend of zelfs een carbon-effect? We zorgen ervoor dat dit perfect past bij het karakter en de uitstraling van je auto.

Next level wrapping?

Offerte aanvragen?

Maak hier je afspraak of vraag een offerte aan.

Omdat elk project anders is, kunnen we helaas geen richtprijzen aangeven. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en we bezorgen je een gepersonaliseerde berekening. 

Om je een zo correct mogelijk beeld te geven, gelieve ons zo veel mogelijk informatie en eventueel foto’s van je wagen te bezorgen. 

Vraag een offerte aan

Om je een zo correct mogelijk beeld te geven, gelieve ons zo veel mogelijk informatie en eventueel foto’s van je wagen te bezorgen. 

We bezorgen je dan een gepersonaliseerde berekening.

Je kan ook gebruikmaken van onze ophaalservice en we beschikken over een gevarieerd aanbod vervangwagens.

Schadeformulier downloaden in de App Store of via Google Play voor Android. 

Menu